Ιστορικό

Η ομοσπονδία με την ίδρυση της ξεκίνησε την διεξαγωγή εξετάσεων Palso με απόλυτη επιτυχία. Η συμμετοχή των μαθητών είναι αθρόα. Έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων ότι η ομοσπονδία εκτός από συνδικαλιστικό όργανο είναι και εξεταστικός φορέας. Η διενέργεια των εξετάσεων Palso γίνεται άψογα και αδιάβλητα. Δεκάδες αναφορές Διευθυντών της Α/ΘΜΙΑΣ και Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης, διευθυντών ΛΥΚΕΙΩΝ και ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ όλης της χώρας επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω .

Το 1989 η Palso ίδρυσε το ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ. Στο ταμείο μπορούν να ασφαλιστούν όλοι οι Ιδιοκτήτες των Κέντρων Γλωσσών -μέλη της Palso.

Από το 1990 η Ομοσπονδία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Λυκαβηττού 2 στο κέντρο της Αθήνας.

Ξένοι οργανισμοί όπως το Edexcel & NOCN αναγνωρίζοντας την άρτια οργάνωση της διεξαγωγής των εξετάσεων επεδίωξαν την συνεργασία της.

Από το 2003 έως το 2015 η Palso ήταν ο Υπεύθυνος φορέας διεξαγωγής των εξετάσεων PTE GENERAL awarded by Edexcel σε όλα τα επίπεδα. Οι βεβαιώσεις Edexcel είναι αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στο δημόσιο. 

Από το 2014 η Palso είναι ο Υπεύθυνος φορέας διεξαγωγής των εξετάσεων NOCN σε όλα τα επίπεδα. Οι βεβαιώσεις NOCN  είναι αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στο δημόσιο.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Λυκαβηττού 2, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-3636052
Fax: 210-3642359
Email: palsofed@palso.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας!