Νέα

20 Δεκ 2010

Το palso.gr ανανεώθηκε!

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μας το ζητήσατε και το κάναμε! Σας παρουσιάζουμε το νέο, αναβαθμισμένο site της Ομοσπονδίας μας.

Ένα site που φιλοδοξεί να ενημερώνει πλήρως τα μέλη για τα πρόσφατα νέα, τις εκδηλώσεις καθώς και όλα τα φλέγοντα ζητήματα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Στο palso.gr έχετε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες, τις εγκυκλίους και τις προθεσμίες των εξετάσεων PALSO & EDEXCEL.

Στο palso.gr μπορείτε πλέον να ξεφυλλίζετε κάθε μήνα την εφημερίδα «Ενημέρωση», να γραφτείτε στη mailing list για να λαμβάνετε newsletters, να μας λέτε τη γνώμη σας στα e-polls δηλαδή τις ηλεκτρονικές μας δημοσκοπήσεις.

Στο palso.gr έχετε τώρα και όλες τις πληροφορίες για τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-μέλη μας (πλήρη στοιχεία & site), τα ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ μας καθώς και το ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ της Ομοσπονδίας μας.

Επιπλέον, οι χρήστες που έχουν κωδικό πρόσβασης θα λαμβάνουν newsletters και sms στα κινητά τους τηλέφωνα σε περιπτώσης ανάγκης άμεσης ενημέρωσης, για παράδειγμα ότι βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Όσοι επιθυμείτε τέτοιου είδους ενημέρωση, χρειάζεται να ανανεώνετε τακτικά το προφίλ χρήστη σας ώστε να έχουμε πάντα το ισχύον email σας και τον ισχύοντα αριθμό του κινητού σας. Επίσης τα κ.ξ.γ. με κωδικό πρόσβασης μπορούν on-line να βλέπουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις μας.

Επειδή η γνώμη σας μετράει, παρακαλούμε στείλτε μας τις εντυπώσεις σας για το νέο site χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας
Ι. Μιχαηλίδης                                                         Β. Κροντήρης